Begeleiding & personal training

Begeleiding

Zowel om een gezondere levensstijl te ontwikkelen, uw conditie te verbeteren als om gewicht te verliezen, begeleiden onze coaches u graag. We helpen u uw doelstellingen te behalen en die achteraf vast te houden.

 

Zo garanderen we een fit en gezond lichaam waarin u zich zelfverzekerd voelt, zonder vervelend jojo-effect. Als lid van She Fit’s krijgt u een persoonlijke coach toegewezen die u op weg helpt en u volop motiveert. We werken bovendien met schema’s op maat. 100 % resultaat gegarandeerd!

Klaar voor verandering?

Maak vandaag nog uw afspraak en wij bezorgen u alle nodige informatie!

Personal training

Onze personal training gaat net dat stapje verder dan traditionele coachingprogramma’s. Tijdens een kennismakingsgesprek overlopen we samen de resultaten die u binnen een bepaalde periode wil behalen en de diverse mogelijkheden

 

Daarvoor stellen we een individueel bewegingsplan op, afgestemd op uw persoonlijke sportieve doelstellingen. Onze coaches geven u dat extra duwtje in de rug en tillen uw bestaande trainingen naar een hoger niveau.

Interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Maak vandaag nog uw afspraak.

Maak kennis met onze trainers

Cynthia

• sportadviseur
• fitnesscoach
BenFit-coach
• zwangerfit-coach
• revalidatiecoach

Cynthia

Hoi, ik ben Cynthia. Dankzij mijn ouders – die een fitnesscentrum uitbaatten – was ik al van jongs af aan vaak in de sportschool te vinden. Die ervaring inspireerde mij om zelf een carrière als fitnesscoach na te streven. Na mijn schooltijd volgde ik verschillende opleidingen zoals fitnessinstructeur, groepslessen, afslankingsconsulent, revalidatiecoach en een opleiding over sporten tijdens de zwangerschap.

Nu ben ik al jaren actief in de fitnesswereld en heb ik ondertussen ook een eigen club. Het is een geweldige reis geweest om She Fit’s op te bouwen en te zien groeien. Ik kijk ernaar uit om u snel in de club te zien, zodat we samen aan uw doelen kunnen werken en ze uiteraard kunnen realiseren. Tot snel!

Florence

• sportadviseur
• fitnesscoach
• BenFit-coach
• zwangerfit-coach
• lesgeefster

Florence

Hey, ik ben Florence! Van kindsbeen af was ik altijd al heel sportief. Als tiener was ik dan ook vaak in de fitnessclub van mijn ouders te vinden. Daar heb ik veel geleerd en daar is ook mijn passie ontstaan om met mensen te werken en hen op weg te zetten naar een gezondere levensstijl.

Na mijn sportopleiding op de middelbare school volgde ik gerichte cursussen: fitnesscoach, trainer voor groepslessen, afslankconsulente en zwangerfit. Na verloop van tijd begon ik groepslessen te geven, iets waarin ik mij nog steeds volop kan uitleven. Ik sta klaar om u bij ons in de club te verwelkomen en samen aan uw doelen te werken. 😊

Céline

• sportadviseur
• fitnesscoach
• personal trainer
• lesgeefster

Céline

Hoi, ik ben Céline! Van jongs af aan ben ik gepassioneerd door boksen en alles wat met sport te maken heeft. Mijn vader heeft altijd op hoog niveau gebokst, wat ertoe leidde dat ik zelf een liefde voor de sport ontwikkelde. Ik was ook een aantal jaar actief in de competitiewereld en besloot erna om een opleiding tot personal trainer en sportvoedingsadviseur te volgen.

Ik ben helemaal enthousiast over de mogelijkheden die ik u kan bieden. Of u nu voor groepslessen, personal training, een duotraining of een small group training kiest, u bent zeker van een energieke en effectieve work-out die u helpt uw fitnessdoelen te bereiken. Laten we samen aan de slag gaan!

Wil u mijn passie voor boksen ervaren? Sluit u dan aan bij onze cardiobokslessen die ik op maandag en woensdag geef. Het is een geweldige kans om in een leuke sfeer aan uw conditie te werken. Kom langs en daag uzelf uit!