Begeleiding & personal training

Begeleiding

Zowel om een gezondere levensstijl te ontwikkelen, uw conditie te verbeteren als om gewicht te verliezen, begeleiden onze coaches u graag. We helpen u uw doelstellingen te behalen en die achteraf vast te houden.

 

Zo garanderen we een fit en gezond lichaam waarin u zich zelfverzekerd voelt, zonder vervelend jojo-effect. Als lid van She Fit’s krijgt u een persoonlijke coach toegewezen die u op weg helpt en u volop motiveert. We werken bovendien met schema’s op maat. 100 % resultaat gegarandeerd!

Klaar voor verandering?

Maak vandaag nog uw afspraak en wij bezorgen u alle nodige informatie!

Personal training

Onze personal training gaat net dat stapje verder dan traditionele coachingprogramma’s. Tijdens een kennismakingsgesprek overlopen we samen de resultaten die u binnen een bepaalde periode wil behalen en de diverse mogelijkheden

 

Daarvoor stellen we een individueel bewegingsplan op, afgestemd op uw persoonlijke sportieve doelstellingen. Onze coaches geven u dat extra duwtje in de rug en tillen uw bestaande trainingen naar een hoger niveau.

Interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Maak vandaag nog uw afspraak.

Maak kennis met onze trainers

Cynthia

Cynthia is zowel sportadviseur als fitnesscoach en personal trainer. Ze volgde speciale opleidingen om BenFit-coach te worden die u professioneel voedingsadvies kan verschaffen.

Florence

Net als Cynthia is Florence sportadviseur, fitnesscoach en BenFit-coach. Ze is tegelijkertijd lesgeefster voor groepslessen.

Manon

Als orthomoleculaire therapeut en gezondheidscoach helpt Manon vrouwen met klachten zoals darm- en maagklachten, ontstekingen en slaapproblemen. Ze verdiept zich in de orthomoleculaire geneeskunde die ernaar streeft om gezondheidsklachten met specifieke voedingsadviezen en –supplementen te behandelen.

Zo wordt uw zelfherstel zoveel mogelijk bevorderd. Door mensen hun levensstijl te laten aanpassen, probeert Manon problemen en ziektes te genezen zonder dat u daarvoor zware medicatie hoeft te gebruiken.