Voedingsadvies

BenFit, meer dan enkel gewicht verliezen

Haal de beste versie van uzelf naar boven

Met het twaalf weken durende BenFit-programma krijgt u controle over uw lichaam en uw gewicht. Aan de hand van wekelijks voedingsadvies (incl. boodschappenlijst) kan u eenvoudig een gezondere levensstijl bereiken.

 

We analyseren uw energiebehoeften en eetpatroon zorgvuldig en houden ook rekening met allergieën en intoleranties. Voedingssupplementen of maaltijdvervangende producten zijn uit den boze.

Afslanken

Verantwoord afslanken

Onze voedingsadviezen zijn volledig aangepast aan uw lichaam en zijn gebaseerd op de Goede Voeding-richtlijnen van de Gezondheidsraad. Wij bieden geen klassiek dieet aan, maar een uniek en verantwoord traject dat u uw leven lang kan volhouden. Onze coaches streven ernaar om u tot één kilo per week te laten afvallen. 

 

Dankzij ons programma voelt u zich energieker en staat u positiever in het leven. U leert op een andere manier te kijken naar uw lichaam en uw gezondheid. Verder krijgt u verrijkende inzichten over voeding. Klaar voor een gezondere levensstijl? Doe mee met BenFit en word de beste versie van uzelf!

Bea voor ze naar She fit's ging

Bea voor ze naar She fit's ging

Bea na ze naar She fit's ging

Bea na ze naar She fit's ging

Bea - 36 j.

“She Fit’s en het BenFit-programma zijn de oplossing voor mij om met zichtbaar resultaat af te vallen. Dat door op een (voor mij makkelijke) manier op mijn voeding te letten en daarbij vier x per week te sporten.

 

Door de combinatie van de twee voel ik mij fitter en gelukkiger. Mijn einddoel is in zicht en dankzij het team van She Fit’s zal ik dit bereiken. She Fit’s raad ik aan omwille van de gezellige sfeer waar niemand zich hoeft te schamen.

Ik werd er met open armen ontvangen en hoefde mij door hun concept nooit te schamen. Het is een plaats waar je steeds steun krijgt en niemand je veroordeelt. Iedereen zorgt wat voor elkaar en dat maakt het een leuke plek.”

Bea is dankzij BenFit 11,6 kg afgevallen in slechts twaalf weken.

Clubleden die hebben deelgenomen aan het programma

Gezond afvallen in slechts
twaalf weken met BenFit?

Maak dan vandaag nog uw vrijblijvende afspraak en wij bezorgen u alle nodige startinformatie.